Met een rotsvast vertrouwen in Steengoed, schakel je snel door naar je rijbewijs!

Lesauto’s.

Het wagenpark is divers en er is voor elk wat wils. Je kunt lessen in een handgeschakelde auto of in een automaat.Uniek is dat er bij ons de mogelijkheid is om rijles te nemen in een elektrische auto, een EV. 
Zo ben je beter voorbereid om in de toekomst met moderne voertuigen om te gaan, want hier komt wel wat meer bij kijken. Het verschil zit vooral in het “one-pedal” driving en regeneratief remmen, meer massa en meer koppel, en je kunt autonoom rijden. Wij leren je graag hoe dit werkt en hoe je om moet gaan met verschillende ADAS. Zo dragen ook wij ons "steentje" bij aan een schoner milieu!

De ervaring leert dat als je eerst rijles neemt in de EV, uiteindelijk minder rijlessen nodig zijn. 
Je legt de basis qua kijk- en spiegeltechniek en verkeersinzicht in de EV terwijl je niet bezig hoeft te zijn met de koppeling of versnellingspook. Als dit geautomatiseerd gaat, kun je de rijopleiding vervolgen in een handgeschakelde auto. Wij merken dat het aanleren op deze wijze veel sneller gaat.

Alle lesauto’s zijn luxe uitgevoerd en voldoen aan de voorwaarde dat ze zeer geschikt zijn voor rijles. In elke lesauto zijn zowel de bestuurdersstoel als de spiegels en het stuurwiel op alle mogelijke manieren verstelbaar waardoor lange en korte mensen erin kunnen rijden. De auto’s zijn soepel in de bediening waardoor het rijden sneller aangeleerd kan worden. De auto’s zijn comfortabel en voorzien van airco en diverse veiligheidsvoorzieningen. Uiteraard zijn alle lesauto’s voorzien van een dubbele bediening waardoor jouw veiligheid gewaarborgd is. Je gaat op praktijkexamen in de auto waarin je rijles hebt gehad, wel zo vertrouwd.

Back to Top